full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
4.2/5(21 beoordelingen)
full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
4.2/5(21 beoordelingen)
Wij zijn niet bereikbaar
Bel ons
030 7 400 999

Heb je een vraag?

Misschien staat hij hier al tussen:

Dat verschilt per cursus. In sommige cursussen richten we ons echt op basiskennis en daar is dus weinig voorkennis voor nodig. Andere cursussen zijn juist bedoeld om je kennis te verdiepen. Bij de uitgebreide cursusbeschrijvingen vind je alvast en indicatie van het niveau. Twijfel je? Stuur ons dan even een berichtje en dan denken we met je mee!
De trainingen worden in principe altijd in het Nederlands gegeven. Zou je bijvoorbeeld een training in het Engels willen? Dan kunnen we deze mogelijkheid samen bespreken. Stuur ons een berichtje en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Inschrijven voor al onze trainingen kan op de cursussen pagina. Als je op een van onze trainingen klikt, zie je de aangeboden data en het aantal beschikbare plekken. Voordat je je kunt aanmelden vragen we je eerst een account aan te maken.
Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging via mail. Ook kun je je inschrijving vinden in je persoonlijke account. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan de spam-folder in je mail. Als ook hier de mail niet is te vinden vragen we je om contact met ons op te nemen via telefoon of mail.
In aanloop naar de training zul je telefonisch benaderd worden door je trainer. Voorafgaand aan de trainer horen we graag van je, wat je inschrijf motivatie is en wat je verwacht van de training. Zo zorgen we er samen voor dat jij alles uit de training haalt.
Tot 3 personen kunnen jullie je individueel aanmelden via onze website. Wil je met meer dan 3 collega’s deelnemen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. We bespreken dan de mogelijkheden voor een training op maat en eventuele groepskorting.
Onze trainingen vinden plaats in onze trainingsruimte aan de oudenoord 115 te Utrecht, tenzij anders is aangegeven in de communicatie in aanloop naar de training.
De factuur ontvang je maximaal 24 uur na je online inschrijving per mail. Heb je niets ontvangen? Controleer dan je spam box. Ook hier geen inkomende mail? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.
Als je je hebt aangemeld voor een online training zal deze uiteraard ook online plaatsvinden. In aanloop naar de training ontvang je informatie over de tool waarin deze zal plaatsvinden, evenals inloggegevens en het trainingsprogramma. Tijdens de sessie is ruimte voor vragen middels de chat functie, maar na afloop is ook voldoende tijd ingelast voor het behandelen van je vragen.
Voor de beste ervaring raden we je aan om de training te volgen via een laptop of computer, met toegang tot een webcam en microfoon. Op mobiel mis je een groot deel van de experience vanwege het kleine scherm. Daarnaast zijn een stabiele internetverbinding en een omgeving waarin je zo min mogelijk gestoord kunt worden van belang.
Ja, onze betaalde online trainingen zijn live. Zo blijven de trainingen interactief en heb jij en max. 9 andere deelnemers alle ruimte om vragen te stellen aan onze trainers.
Ja, dat kan. Het kan natuurlijk gebeuren dat je onverhoopt niet kunt deelnemen. Neem in dit geval contact met ons op via info@digitalmarketingacademy.nl of bel ons op 030 7 400 999.
Ja, dat kan. Ziek zijn is natuurlijk vervelend. Zeker als je hierdoor je training moet missen. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om je training in te halen als je weer beter bent. Is deze situatie op jou van toepassing? Neem dan contact met ons op via info@digitalmarketingacademy.nl of bel ons op 030 7 400 999.
Ja, dat kan. Kun jij onverhoopt niet meer deelnemen, maar een collega wél? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Neem voor aanvang van de training contact met ons op via info@digitalmarketingacademy.nl of bel ons op 030 7 400 999. Dan passen wij de gegevens aan in onze systemen.
Ja, ook voor in-company trainingen en maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je bijvoorbeeld met je collega’s een training in een specifiek onderwerp volgen bij jouw op kantoor? Of wil je sparren over een uniek leertraject op maat? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een in-company offerte aan.
DMA streeft ernaar jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. Het kan natuurlijk voorkomen dat onze diensten hier naar jouw inziens onvoldoende aan bij hebben gedragen. Hier willen we natuurlijk samen met jou uitkomen. Ook bij klachten kun je dus contact opnemen via info@digitalmarketingacademy.nl of bel ons op 030 7 400 999.
Ja, als je succesvol hebt deelgenomen aan de training, ontvang je het Digital Marketing Academy certificaat. Deze krijg je na afloop van de training via mail en vind je terug in je persoonlijke account.
Nee, de getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw. De prijs inclusief btw vind je terug op de factuur. Deze ontvang je binnen 24 uur na je inschrijving per mail.