full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
4.7/5(3 beoordelingen)
Bel ons
030 7 400 999

Wat is de Digital Marketing Academy?

"Er was eens een marketing specialist, met een goede opleiding, een goede baan en dus hij zat gebakken voor de rest van zijn leven."

Nee, wij geloven niet dat het zo werkt. Waar wij namelijk wél in geloven is: jezelf altijd blijven ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen. Dit doe je voor jezelf, maar ook voor je vakgebied. In de wereld van marketing is de nieuwste kennis hebben niet wenselijk, maar een must!

Digital Marketing Academy is opgericht door Elevate Digital; een Full Service Growth Agency uit Utrecht

Elevate Digital - Scheppers van online marketing cultuur.

Door Digital Marketing Academy zorgen wij dat het kennisniveau binnen de online marketing cultuur hoog blijft door professionals van ieder niveau op te leiden.

Ook is Elevate Digital initiatiefnemer van de Dutch Search Awards. De meest prestigieuze awardshow binnen de online marketing cultuur. Hier wordt de standaard bepaald voor online marketing.

Daarnaast is Adcalls ontstaan uit een innovatie vanuit Elevate Digital en is uiteindelijk uitgegroeid tot een dochteronderneming. Deze tool is onmisbaar binnen de B2B en zorgt ervoor dat telefonische conversies worden gemeten en wordt door meer dan 1500 organisaties gebruikt.

Waar wij voor staan

Wij streven naar trainingen die inspirerend, kwalitatief en interactief zijn. Omdat wij geloven dat trainingen die hier aan voldoen de meeste impact maken. Mooie woorden, maar hoe doen we dat dan? Simpel. Practice what you preach. Onze passie voor ons vakgebied zetten wij om in inspiratie. Wij ademen marketing en schaven dagelijks onze eigen kennis bij zodat alle kennis die wij delen up-to-date en praktisch is. Wij steken graag onze handen uit de mouwen en sparren iedere dag met elkaar. Vanzelfsprekend trekken wij deze interactieve manier van werken door naar onze trainingen.

Waar wij voor staan

certified

Interactieve & kersverse cursussen

Cursussen waar je wat aan hebt: een prettige mix van theorie, praktische oefeningen en reflectie. We bieden je handvatten, praktische kennis en aanknopingspunten zodat je je spiksplinternieuwe kennis meteen morgen kunt gaan integreren in jouw werkzaamheden.
Bekijk de cursussen
level

Inspirerend traject voor ieder niveau

Of je nu een marketingspecialist bent die verdieping zoekt, of je bent nieuw in de online marketingwereld - wij zorgen voor cursussen voor ieder niveau. Stuur ons een berichtje voor keuzeadvies, dan gaan we samen kijken wat het beste bij jouw wensen aansluit.
Stuur ons een bericht
incompany

Bíjna privéles op jouw locatie

Je krijgt cursussen in kleine groepen met aandacht voor jouw persoonlijke marketingvragen. Zijn jullie met een groep? Informeer naar de in-company mogelijkheden. Vertel ons wat jullie willen leren en we geven een de cursus een maatwerk-touch.
Ontdek de mogelijkheden