full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
4.2/5(21 beoordelingen)
full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
4.2/5(21 beoordelingen)
Wij zijn niet bereikbaar
Bel ons
030 7 400 999

SEO-teksten schrijven

full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
5/5(1 beoordelingen)
Boost je online vindbaarheid door al je content te optimaliseren voor Google
Wist jij dat de meeste Google gebruikers niet verder kijken dan de eerste zoekresultatenpagina? Door SEO succesvol in de praktijk te brengen kun jij zo’n felbegeerde positie op deze eerste pagina veroveren! Je website optimaliseren voor Google kun je op verschillende manieren aanpakken. Best practice is om zowel de techniek, autoriteit als de content van je website te optimaliseren voor zoekmachines. Tijdens de SEO schrijven workshop leer jij hoe je je content strak krijgt voor Google. Tijdens deze hands-on training staan we uitgebreid stil bij de basis van een goede, prikkelende tekst, hoe je de juiste zoekwoorden selecteert en natuurlijk welke tekstelementen je allemaal kunt optimaliseren voor SEO.

Berny Boer

Eigenaar - C-edition

full-star
full-star
full-star
full-star
full-star
Charelle gaf online een duidelijk inzicht in de aandachtspunten rondom SEO. Waarbij ook duidelijke voorbeelden werden gegeven, tijdens de online sessie was er ook voldoende ruimte voor vragen en voor persoonlijk gerichte voorbeelden. De training was een zeer nuttige introductie in SEO Schrijven.
Dit kun je verwachten
Het algoritme van Google is zo veranderlijk als het weer. Wat voorheen een prima strategie was, doet vandaag de dag niets meer voor je vindbaarheid. Tijdens deze schrijven voor SEO training gaan we daarom uitgebreid in op de werking van Google en het belang van tekstoptimalisatie voor je online vindbaarheid. Vanuit dit startpunt delen we met jou de SEO schrijven vuistregels die vandaag de dag gelden. Deze training is ideaal voor online marketeers of copywriters met een vlugge pen, die schrijven voor SEO op hun to-do list hebben staan. En dit leer je gezien de ontwikkelingen, volledig Corona-proof online! Tijdens deze training leer je:
Hoe tekstoptimalisatie zich verhoudt tot je online vindbaarheid
Welke tekstelementen je kunt optimaliseren voor SEO
Hoe je de juiste keywords achterhaald en deze strategisch verwerkt in je tekst
Hoe je een overtuigende prikkelende tekst schrijft
Hoe je de SEO-schrijven vuistregels toepast in jouw branche